Els alumnes de l’assignatura de CATALÀ A (DP) han tingut l’oportunitat de coavaluar i autoavaluar la feina feta

Un cop acabades les primeres proves al Programa del Diploma, arriba l’hora de fer balanç d’allò après. Els alumnes de l’assignatura de CATALÀ A han tingut l’oportunitat de coavaluar i autoavaluar la feina feta. Ha estat un exercici diferent i innovador en què han mostrat els atributs que el perfil del Programa requereix: han estat audaços, de mentalitat oberta, reflexius i bons comunicadors.

A partir de les preguntes-estímul proposades a propòsit de l’obra analitzada (Antígona, de Sòfocles), els alumnes han desenvolupat per escrit les seves habilitats de pensament, d’anàlisi i de reflexió. Prèviament a l’aula, durant quatre setmanes, van ser àvids lectors d’aquesta tragèdia clàssica, escrita el segle V aC. Van participar a col·loquis, van fer presentacions orals i van concloure que, malgrat tot, el text i alguns dels temes que hi apareixen (hybris, moira, catarsi…) conviuen amb altres que no estan pas tan allunyats de nosaltres com a priori els podia semblar: sacrifici personal, consciència, tirania, democracia, lleis humanes, traïció, amor fraternal…

Enhorabona a tots i totes i gràcies per la vostra passió per aprendre!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.