L’aprenentatge en línia igual d’eficient que el presencial

Amb el confinament l’aprenentatge presencial ha canviat al virtual. Això ha significat  una nova manera d’aprendre on es combina la classe en línia amb la realització d’exercicis per part de l’alumne que permeten la consolidació de l’aprenentatge.

Tanmateix, per a poder realitzar bé l’aprenentatge en línia ha estat necessari dotar-se d’instruments tecnològics adients. En aquest cas l’ús d’una tauleta digital substitueix la pissarra tradicional. L’ús de micròfon ajuda a un millor seguiment de les classes. Tot plegat permet que l’aprenentatge en línia sigui igual d’eficient que el presencial.

Per últim, és important destacar el fet que la lliçó queda gravada; d’aquesta forma els alumnes la poden tornar a visionar les vegades que ho necessitin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.