Visita als Jutjats de Granollers

Divendres passat els alumnes de 2n de Batxillerat van poder visitar els Jutjats de Granollers. Aquesta activitat els va permetre conèixer el funcionament dels jutjats d’aprop i en directe. Va ser una visita molt completa: vam poder visitar el calabós, l’arxiu de proves de delictes, la sala de reconeixement, la sala de vistes, les oficines relatives a la justícia penal i civil, el jutjat de guàrdia, els metges forenses, etc.

A més, aquesta activitat és també una activitat d’orientació professional: ha servit perquè descobrissin el món del Dret els alumnes de 2n de Batxillerat, que ben aviat hauran de fer la preinscripció universitària. Segur que aquesta visita ha servit a alguns alumnes per decidir quins estudis volen cursar l’any vinent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.