IV Jornada Escolar de La Garriga

Aquest matí els alumnes de 1r de Batxillerat i de 1r Programa del Diploma han ajudat i col·laborat en la realització de la IV Jornada Escolar de La Garriga A la jornada participen els alumnes de 6è de totes les escoles públiques i privades de La Garriga, amb la col·laboració d’alumnes dels instituts del municipi. Al llarg de tot el dia, els nens i nenes participaran a les diferents estacions que s’han organitzat: futbol, hoquei, joc de l’aranya, bàdminton, bàsquet…

L’objectiu de la Jornada és establir vincles entre els nens i nenes de 6è de les diferents escoles del Municipi tot gaudint de l’esport.

Alguns alumnes del Batxillerat Tecnològic van fer volar un Dron i van filmar panoràmiques des de l’aire de tot l’esdeveniment.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.