Exposició excel·lent del TR de Clara Masó: Organització d’un sopar benèfic

L’exposició oral o la presentació en vídeo és la culminació del Treball de Recerca o Monografia, que els alumnes realitzen a 2n de Batxillerat. Dins d’aquest marc, l’alumna Clara Masó Navarro, de la modalitat de Ciències Socials, va fer ahir una exposició excel·lent sobre el seu Treball d’Investigació: Organització d’un sopar benèfic, per a l’empresa Ausonia en col·laboració amb AECC.
Tant la seva explicació com la posada en escena van ser brillants. Moltes felicitats, Clara, per la feina ben feta!!! Des d’aquí et desitgem molta sort en el teu futur i en els teus estudis i futura trajectòria professional, dins de l’àmbit de la Gestió Hotelera i el Protocol. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.