Mariona Vidal i Juan Luís Martínez, han explicat com funciona la Biomassa a 6è de Primària

Els alumnes de 6è de primària estem treballant la unitat d’indagació “Matèria i Energia” i per tal de conèixer millor com funcionen les energies renovables, aquesta setmana hem rebut la visita de dos alumnes de BatxilleratMariona Vidal i Juan Luís Martínez , que ens han explicat molt bé com funciona la biomassa.

La xerrada ha constat d’una part teòrica, realitzada a classe, on ens han explicat: els diferents tipus de biomassa, com s’utilitza, avantatges medioambientals i socioeconòmics, inconvenients i futur; i una part més pràctica on hem pogut observar la planta de biomassa, en funcionament, que tenim instal.lada a l’escola.

Us agraïm molt la visita i prenem nota de la importància de la biomassa com a recurs per pal.liar el déficit energètic actual.

 IMG-20151215-WA0007 IMG-20151215-WA0005

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.