El concurs «Desafío empresarial ESIC» entra en l’última fase

Tots els alumnes de 1r de Batxillerat que cursen la matèria d’Economia de l’empresa han superat la segona fase del concurs «Desafío empresarial» que organitza la Business Marketing School ESIC adreçat a  centres de Batxillerat de tot l’Estat. Es tracta d’una experiència consistent en la  simulació de la creació d’un petit negoci. Els alumnes estan organitzats en grups de fins a 5 persones i cadascun d’ells desenvolupa el projecte empresarial triat seguint les indicacions que l’organització del concurs “penja” al web en cada fase.

Fases ESIC

Tot just ara s’han publicat els resultats de la segona avaluació i tots els nostres alumnes han passat a la següent fase, que serà l’última, en què han de de determinar la viabilitat del projecte.

Aquesta activitat és una excel·lent forma de fomentar la creativitat i l’empreneduria entre els nostres alumnes, que es converteixen en planificadors, decisors, organitzadors de recursos i aprenen a treballar en equip i en xarxa.

El proper 11 d’abril hauran de lliurar el seu projecte definitiu i esperem que puguin passar a la final de Madrid. Ànims a tots!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.