Setmana de l’Orientació: dijous 24 i divendres 25 gener

Dijous 24 l’activitat de la Setmana de l’Orientació ha estat frenètica. Pel matí, els alumnes de 1r i de 2n de la Modalitat Tecnològic han visitat les instal·lacions del Grupo Benseny. Els alumnes i els professors acompanyants han gaudit d’un matí agradable i formatiu en què el cos tècnic i els enginyers que hi treballen els han atès amb gran professionalitat i cordialitat. Gràcies a tots i en especial al Sr. Benseny, pare d’alumne de Batxillerat.

Els que ens hem quedat al Col·legi hem après i gaudit igualment amb les conferències de dos professionals, també pares de la nostra comunitat educativa: el Sr. Joan Josep Guarro, que ens ha parlat de Medecina i el Sr. Pablo Güell, que ha ofert  una xerrada per a tots els alumnes de 2n sobre  Actitud i Motivació i, més tard, ha explicat la seva experiència en el món del Dret. També hem d’agrair un altre pare i un cop més,  la seva col·laboració amb nosaltres: el Sr. Stefano Colli ha parlat sobre el Món del Disseny.

Pel que fa a les universitats, el torn ha estat per l’Escola de Turisme Sant Ignasi, adscrita a la Universitat Ramon Llull.

El Josep Vila, exalumne del col·legi,  ha il·lustrat amb la seva experiència personal i laboral els alumnes de la Modalitat de Ciències Socials, en parlar-los del món de l’economia i de l’auditoria.

Divendres 25 hem posat fi a aquesta Setmana de l’Orientació. Ens han visitat, novament, representants d’alumnes, pares i universitats. La Inés i la Leticia han arribat des de Madrid per explicar-nos l’oferta de la Universitat Camilo José Cela i per realitzar un Taller per reduir i controlar l’angoixa i per relaxar-nos davant reptes importants, com pot ser enfrontar-nos a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Els alumnes de 2n que hi han assistit i nosaltres hi hem quedat encantats i relaxats.

El Sr. Joan Forrellad, pare d’alumna de Batxillerat, ha parlat del món empresarial i ha ofert diversos consells als nostres alumnes.

I, en el capítols dels exalumnes hem comptat amb la presència del Dani Jarne, estudiant de 3r d’Enginyeria Aeronàutica  i del Carlos Costa, estudiant que va finalitzar 2n el curs passat i que ha optat per prendre’s un any sabàtic en què ha aprofitat per estudiar francés i aprendre’l mentre viu i treballa a París. Ara es prepara per fer un viatge solidari, abans de començar el setembre vinent a estudiar en una universitat anglesa, on ja té plaça.

Ara toca fer balanç. Ara bé,  veìem del tot necessàries activitats d’aquest tipus per tal d’oferir informació i orientació als nostres estudiants de Batxillerat.

I a l’espera de publicar les imatges de la Setmana, tanquem aquestes entrades al blog que esperem hagin col·laborat a fer que els lectors s’hagin fet una idea del que els estudiants han viscut.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.